bestekteksten

Bestekteksten

Een goede brievenbus is mooi, duurzaam, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Daarom biedt Larob oplossingen die voldoen aan de eisen van architecten en aannemers maar ook aan de tegemoetkomingen en wensen van de bewoners: gebruiksvriendelijk, duurzaam en representatief.

Ontworpen door architecten voor architecten.
De meervoudige brievenbussen van Larob worden ontwikkeld en ontworpen door professionele architecten en designers. Het is een stijlvolle oplossing die aanpasbaar is aan de architectuur, opgaan in hun omgeving en ook in de details hun klasse niet verliezen.

De Larob brievenbussen worden ook zeer gewaardeerd door uw postbode.
Onze fraaie brievenbussen zijn van de hoogste kwaliteitsklasse met onder andere dat er meer dan 2000. De waterdichte inwerpconstructie is zodanig ontworpen dat de poststukken gemakkelijk kunnen worden ingeworpen. (Dieven worden buitengehouden door de slimme diefstalblokkering en inkijkbeveiliging).

Ontworpen om tegen een stootje te kunnen
Aangezien onze brievenbussen gemaakt worden uit aluminium van 1,5 tot 3mm dik beschikt Larob over een groot voordeel t.o.v. onze concurrenten die vaak plaatstaal gebruiken daardoor sluiten we roest volledig uit. Alles wordt afgewerkt met een poederlak van de beste kwaliteit die bestand is tegen extreme weersinvloeden.

Bestektekst
Een bestektekst dat nauwkeurig alle gebruikte materialen per brievenbus beschrijft, binnenkort kan u bij elke brievenbus de bestekteksten van die brievenbus downloaden. Voorlopig kan u deze verkrijgen door een mailtje te sturen naar larob@larob.be